Internetbureau voor hoogwaardige software op mobiel, web en Internet of Things.

Een mobiele app is de mogelijkheid van dit moment waarmee u nieuwe markten aanspreekt.

Internetbureau voor hoogwaardige software op mobiel, web en Internet of Things.

Een mobiele app is de mogelijkheid van dit moment waarmee u nieuwe markten aanspreekt.

Nieuws

Het laatste nieuws over wijzigingen en ontwikkelingen binnen Marqin vindt u op deze pagina.

08-13: Officeel reseller Mollie B.V.

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Marqin per 13-08-2015 is toegevoegd aan het reseller programma van Mollie.nl. Met deze partner hoopt Marqin haar klanten een optimale ervaring te kunnen bieden in het ontvangen van betalingen. Maikel Doezé: Mollie is al jaren dé pionier van online betalingsverkeer. Mollie deelt de zelfde bedrijfswaarden als Marqin: Zo werkt men met de hoogte veiligheidseisen, is de software eenvoudig in gebruik en hoeven klanten zich niet te verbinden aan vaste contracten met maandelijkse kosten. Een perfecte match dus!

Over Mollie B.V.: Mollie is pionier in online betalingen en faciliteert betalingen voor meer dan 15.000 bedrijven. In een notendop kan je bedrijf via Mollie met enkel een paar klikken al online betalingen ontvangen vanuit de hele wereld. 

05-09: Realisatie koppeling Goedgeplaatst.nl

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Marqin per 09-05-2015 is toegevoegd aan partner programma van Goedgeplaatst.nl. Met deze nieuwe functionaliteit is het mogelijk uw producten binnen de producten manager automatisch door te plaatsen naar Marktplaats.nl.

05-03: Realisatie koppeling Kentekenregister RDW

Met genoegen kunnen wij u mededelen dat Marqin per 03-05-2015 toegang heeft gekregen tot het Kentekenregister van de RDW. Deze nieuwe functionaliteit maakt het zoeken van voertuig informatie mogelijk binnen de Marqin frontoffice en backoffice.

01-12: Overname merknaam Marqin

Mindmelters te Arnhem heeft met ingang van 1 december 2014 de bedrijfsnaam Marqin overgenomen. De overname past in de groeistrategie van Mindmelters.

Maikel Doezé: “We willen bedrijven volledig ontzorgen op het gebied van hun online presentatie. Door de bestaande portfolio van Marqin samen te voegen, kan het bedrijf zich op unieke wijze positioneren in de markt en zo voldoen aan de vraag van uiteenlopende high-end eindgebruikers.”